Vad är det som pågår? Livet.

Det vanliga livet tickar på trots att jag tillfälligt hänger i Melodifestivalland. I torsdags recenserades ”Vi har redan sagt hej då” rätt så stort uppslaget på Expressens kultursidor – kommentar kommer när jag återkommit till vardagen – och i går kom en ny beställning från Pocketshop, den första laddningen exemplar i butiken i Västermalmsgallerian har sålt bra, så nu vill de ha fler. Hurra! Spring och köp om ni råkar ha ha vägarna förbi, så att de plockar in den till fler butiker också. Så här såg det för den delen ut förra helgen, när jag var på Kungsholmen och smög:

Pocketshop Västermalmsgallerian

Och just det ja, det går att shoppa ”Dannyboy & kärleken” extra billigt på Adlibris just nu, i deras bokrea. Skynda fynda!

En kommentar till “Vad är det som pågår? Livet.”

  1. Shit pommes va snyggt! Jag får väl stryk för att jag LÅNADE UT DEN till brorsan, men så höjde han statistiken genom att även ladda hem den till iPhone…

Kommentarer är stängda.