Tune in och därmed basta!

papaontv.jpgOm ni aldrig har tittat på Malou von Sivers ”Efter tio” förut så är det hög tid i morgon onsdag. Programmet innehåller nämligen ett exklusivt inhopp av världens bästa papa, eller Peter Fröberg Idling för er som inte är på smeknamnsbasis. Det kan för övrigt vara ypperligt att ta chansen att se honom just i morgon, för på kvällen ska jag bjuda på middag och hur hans klena mage klarar det vet man aldrig. Start klockan tio!

Fotnot: Världens bästa pappa är så klart min pappa Owe.

Uppdatering onsdag: Fasiken, han är ju en natural born tv-star den där Peter. Han gick rakt genom rutan, sitter här på mitt skrivbord nu och tar en massa plats. Skumt.

En kommentar till “Tune in och därmed basta!”

  1. fint att du la ut en bild direkt från din arbetsplats – med mig på skrivbordet medan du försöker komma åt tangentbordet med den fria handen. i övrigt, gott folk, ser det precis ut som vanligt när daniel sliter ont för nödtorften. tro mig.

    (och om du vill jämföra magarnas klenhet så är jag redo! omkretsen blir väl tyvärr dött lopp, kan jag tänka.)

Kommentarer är stängda.