Tumbla runt

Ibland känner jag att jag bara skulle vilja ha en Tumblr. Jag samlar på mig så mycket länkar, läggar dem i Evernote, mejlar dem till mig själv eller öppnar webbläsarflikar, tänker det här ska jag blogga om så fort jag får tid, bara en kortis, och så faller det i glömska, mellan stolarna, blir aldrig av. Nattståndna länkar som samlar damm och blir kalla i cyberrymdens mörker. Och med en Tumblr inbillar jag mig att det skulle bli enklare, tjänsten är ju i princip byggd just med detta i åtanke.

Men orka bygga nytt.

6 reaktioner till “Tumbla runt”

    1. Helt klart värt att kika på. Men det är ett aber att man trots enkelheten måste gå in i efterhand och putsa till inläggen före publicering. Eller måste man inte det, går det att ställa in för direktpublicering (med risk för dålig kod…)?

      1. Men att jag inte gjort det beror dels på att jag vill ha ett lite annorlunda utseende på länktipsen än vad som går att fixa med automatiken, dels att jag vill ha dem utspridda i tid. Inte tio i en klump när jag haft tid att gå igenom RSS-läsaren.

  1. Jag tänker också så ibland, och senast igår faktiskt! Men… sitter ju redan fast i datorn som det är, behöver jag yttelrligare ett internetberoende..?

    1. Jag tänkte ju mer att det skulle ersätta. Men det är ju tyvärr ingen fullgod ersättare tror jag. Så det blir nog till att harva vidare.

Kommentarer är stängda.