Trött i mässbollen

Jag skulle gärna skriva något snärtigt och fyndigt och roligt. Men jag är trött och har ont i fötterna. Det kanske inte var jättesmart att dra på sig nya och tidigare helt oanvända sneakers när jag drog västerut.

Det är trångt nere på mässgolvet i dag. Löjligt packat. Har varit på ett seminarium om verklighet kontra fiktion i kriminallitteraturen, Liza Marklund och Thomas Bodström höll låda och jag kan inte direkt påstå att det sades något som fick min haka att tappas, förutom av utmattning då. Nu skulle vi ha gått på ett seminarium med titeln Vill män verkligen ha jämställdhet? men eftersom svaret på den frågan torde vara nej valde vi att strunta i det. Åker väl upp och äter en räkmacka istället.

En kommentar till “Trött i mässbollen”

  1. Jo, faktum var att männen som satt i panelen, och det var bara män, ville ha just jämställdhet. De ansåg alla att det av olika anledningar gav en bättre dynamik i samhället och i näringslivet. Sedan var de i och för sig också överens om att nå dit var svårt. Att det krävdes att män såg möjligheterna och fördelarna i ett jämställt samhälle och för det krävdes kunskap bland männen själva och att männen var med och drev frågorna.
    /Inga

Kommentarer är stängda.