Tre dagar kvar tills resten av livet börjar

Det är som förgjort. Här tar man sovmorgon eftersom det lär bli sent i kväll med kommunal invigningsfest för Melodifestivalen och jobb fram till dess och vad möts man då av när man till sist sätter sig vid datorn? Jo, 25 jävla spamkommentarer, som inte ens har vett att stoppas av filtret utan som ligger där som en våt filt över hela verksamheten. Fan vad jag hatar spam. Det och gurka är djävulens gåva till människan.

Presscentret öppnar klockan 11.30 ute i Globen, artistpresskonferens 12.15 och därefter blir det skrivande hela eftermiddagen innan Luuk har pk klockan 18. Kalaset i Stadshuset börjar 20. Så där, mitt dagsschema i ett nötskal. Nu ska jag försöka laga en väns trilskande ipod och bestämma vilken typ av klädsel jag ska ha i dag.

——

Äh vad fasiken. Tydligen så dök Hugh Grant, Svennis och Carola upp på festen i går efter att jag hade gått. Nästa gång lyder jag Se & Hör-Jespers råd – man ska alltid gå sist.

2 reaktioner till “Tre dagar kvar tills resten av livet börjar”

  1. Det är kutym att den arrangerande kommunen anordnar välkomstfest på torsdagskvällen, i Stockholm brukar det vara på Stadshuset. Rätt seg tillställning i går dock. Bästa invigningsfesten var nog i … tja, Övik skulle jag tro. Fast den misslyckade indiske trollkarlen som inbjudits till Stadshuset i Nyköping var också rätt festlig på ett tragiskt sätt.

Kommentarer är stängda.