Tippa över

Sol ute. Huvudvärk och förkylning inne. Undrar om inte Tage åkt på sin första förkylning också, det har varit väldigt rossligt och gnälligt och stånkigt och stönigt hela natten, och det enda sättet han eventuellt kunde tänka sig att sova på var vilande mot mina uppskjutna ben när jag halvsatt i sängen. Ingen vidare sovställning, särskilt eftersom jag inte riktigt vågade somna utan hela tiden låg i någon sorts halvdvala och höll i honom i sidorna, så att han inte skulle få en viftattack och tappa balansen och tippa ner i golvet.

Kultursamtalet i går gick väl … okej. Jag var visserligen inbjuden för att jag har en annan infallsvinkel och andra erfarenheter än det diskussionen skulle handla om, men jag kände mig ändå lite för dåligt insatt i hur stödet till kulturtidskrifter fungerar för att det skulle kännas bekvämt. Men men, en erfarenhet rikare, och det var trevligt att bli inbjuden att vara med.

Dags att kolla in den där solen en sväng. Promenad till apoteket samt Blustret för att vittja posten står på dagsschemat.