Timern är julens bästa vän

Jag har gjort det vuxnaste man kan göra vid sidan om att skaffa barn. Jag har köpt en timer.

Eller rättare sagt så har jag köpt ett trepack timers för 49 kronor på Clas Ohlson. Pappa föreslog under julhelgen att det var bättre att satsa på en lite dyrare variant – han är kung när det gäller timers – men jag kände att jag som nybörjare inte ville göra en för stor investering utan valde den enklaste utvägen.

Och vilken glädje de skänker. Johanna må ha hånat mig inledningsvis, men nu pryder en timer ett av uttagen även i hennes vardagsrum och styr minijulgranen, som nu slås på klockan 15.30 och stängs av vid midnatt på daglig basis. Hemma hos mig sker samma sak med julstjärnan.

I’m loving it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *