Tiden ur led

Snart slutet av november och termometern i mitt kök står på 9.7 grader. Ja för utomhusvärmen alltså, inne är det 23.3. Var ute på förmiddagspromenad Odenplan-Sankt Eriksplan-Sant Eriksbron-längs Klara sjö-Kungsbron-Vasagatan-Upplandsgatan-Odenplan nyss, och efter en liten stund var jag tvungen att ta av mig såväl mössa som vantar. Ur led är tiden. Loveninjas följde mig i ipoden, och det lär nog bli ett rätt högt betyg framåt torsdag när recensionen ska plitas ner.

Tiden är även ur led så till vida att jag känner mig relativt utvilad och fräsch en lördagsförmiddag. Känns som att det var några veckor sedan. Very najs. Tänk vad tv-frossa en fredagskväll kan göra med sinnet.

Nej, ska jag drista mig till att dammsuga kanske till och med?

2 reaktioner till “Tiden ur led”

Kommentarer är stängda.