Tiden är ur led och jag med den

Nope, jag har inte kolavippat under förmiddagen. Däremot tyckte jag att ni gott kunde få smälta gårdagskvällens PSB-postning ett tag, jag är fortfarande lite chockad.

Har spenderat dagen hittills med att bli intervjuad för SL-sidan i Metro, de gör personporträtt på människor som … tja hur var det nu då, på något sätt rör sig och syns i Stockholm tror jag, och eftersom ”Dannyboy & kärleken” i sanning är en Stockholmsskildring (fast glöm inte att det är en Uppsala-, Sandviken-, kärleks-, bli vuxen på riktigt-, flykt-, ångest- och Alexander Bard-skildring också!) där dessutom kollektivtrafiken spelar en viktig roll, så tyckte de att jag passade bra. Och vem är jag att tacka nej till uppmärksamhet? Faktum är att jag nästan hade glömt hur skamlöst roligt jag tycker det är att prata om mitt skrivande och mig själv, för det gör jag ju aldrig i det här forumet.

Hur som helst, resultatet kommer i mitten av april om jag förstått saken rätt. Tro mig, jag kommer att meddela när det sker.

——

Nu ska jag författa lite i en timme innan det är dags att dra till jobbet. Min arbetsdag är helt skev i dag eftersom jag ska ut till tv-huset och bevaka finalen av ”Let’s dance” å jobbets vägnar i kväll. Håll utkik efter en stilig svartklädd reporter i silverslips med TT-micken i högsta hugg vid sändningens slut strax före klockan 22.40.