This just in

Fick ett mejl för en kvart sedan:

Hälsningar till dig, kan du vara skeptisk för mottagandet av denna e-post, eftersom vi inte har uppfyllt predtím är jag Patrick KW Chan (verkställande direktör och Chief Financial Officer) i úbocí Seng Bank Ltd, presto, jag handeln förslag som innebär summan $ 24000000,00 USD i min bank att jag vet, vi ömsesidigt givande för oss båda, och Jag hoppas att kan klara av det tillsammans när vi har en gemensam förståelse och ömsesidigt samarbete i fråga fyller budget sätt. Jag ska ge er mer information om denna operation, när I får ditt svar. Om du är intresserad, skicka mig följande information

1.Full namn,
2.Age
3.Occupation,
4.Private telefonnummer,
5.Current rezidencní adress

Genom denna e-postadress: (patrcha208@yahoo.com.hk) Din omedelbara svar på denna post kommer att vara mycket cenen.
Patrick Chan.

Språknivån på de svenska spammejlen lämnar fortfarande en del att önska.