The sun always shine on tv

Jag hade en gång en rysligt cool t-shirt med a-Ha på.

En sommardag 1986 spelade vi mjuktennis som vanligt på skolgården med cykelställena som nät. En av de andra killarna frågade vad det var för töntig tröja jag hade på mig. Mitt svar kom blixtsnabbt, hämtat från något jag läst i Okej, samma tidning som jag hittat annonsen för t-shirten i.

a-Ha är ju världens största band, det är som värsta Beatleshysterin efter dem i London nu.

Jag minns inte riktigt, men något säger mig att jag inte direkt växte i de andras ögon efter det.

Hur som helst. I dag kom beskedet att a-Ha beslutat sig för att lägga ner verksamheten, efter en avslutande turné är det över, tack och adjö, hej då.

Och det är konstigt. Av någon anledning berör det mig mer än jag trodde att det skulle göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *