Sweet Sunday Web Crunch och jag

Just det ja! Jag har all anledning att tro att jag kommer att synas i kvällens avsnitt av Sweet Sunday Web Crunch, en livesänd tv-show om det som händer online, offline och allt däremellan, signerad Björn Falkevik, Joakim Nyström och Mattias Östmar. Det är riktigt proffsig webb-tv, som drar runt 5000 tittare i veckan, och som jag skrev ett inlägg om i Spektrabloggen i höstas.

Hur som helst, Björn Falkevik intervjuade mig om mitt egenutgivningsprojekt under releasefesten i fredags kväll – som ju arrangerades i samma lokal som de gör tv-sändningen ifrån – med fokus på de digitala bitarna med e-boksutgivningen och ljudboken.

Programmet går att se live på sajten genom Bambusers försorg, men också att kolla på i efterhand så klart (eller att prenumerera på som podcast genom iTunes).

Programmet börjar klockan 20. Tune in! Det tänker banne mig jag göra.