Dan före dan före dan

Gårdagen gick i återställandets tecken. Städa Blustret efter kalaset, panta tomburkar för 46,50 kronor, köpa pizza och kolla på ”Mad men” hela kvällen. Nattens sömn blev relativt god men som vanligt alldeles för kort, efter att ha somnat efter klockan ett vaknade jag före sju utan möjlighet att somna om, tankarna på allt som måste göras och det som komma skall de kommande dagarna poppade upp så fort ögonen öppnats.

romanenihand

Har spenderat morgonen med att vittja mina kameror på filmer och bilder från i fredags. Har lagt upp lite stillbilder för allmän beskådan på Flickr, de allra flesta tagna av Björn Falkevik, samt några av min syster Anna. Stort tack för er hjälp med dokumentationen! Det rörliga materialet kommer senare.

Två dagar kvar. Till vad egentligen? Vet inte riktigt. Är otroligt osäker på i vilken utsträckning romanen kommer att recenseras. Egenutgivning har en negativ klang på kulturredaktionerna, det går inte att komma ifrån det, att den är självvald spelar nog mindre roll. Man ska komma ut på förlag som författare, och risken finns att jag sorterats undan, det saknas ju inte direkt annat att recensera, trots att det kommer relativt få nya romaner i februari med anledning av den stundande bokrean så är det ett enormt tryck på redaktionerna med nya titlar som anländer i bokpaket varje dag. Jag vet det, jag ser det ju själv dagligen på jobbet, jag vet hur man resonerar, hur man i viss mån måste resonera för att hinna med.

Men ändå. Jag vill ju att boken ska bli granskad, läst och bedömd. Först om så sker kan jag ju få något sorts heltäckande kvitto på i vilken utsträckning jag lyckats med projektet eller inte.

Nåväl. Snart vet jag, antar jag.

En kommentar till “Dan före dan före dan”

Kommentarer är stängda.