Strömning var det här

Sedan några dagar går ”Vi har redan sagt hej då” att lyssna på även via streamingtjänsten Storytel. Det kan ju tyckas en smula inkonsekvent att ha boken med i en betaltjänst när den med fördel laddas ner gratis härifrån (samt kan lånas kostnadsfritt på biblioteket så klart), men i och med att Storytel i första hand är en buffébordstjänst där man lyssnar på hur många böcker man vill för en fast avgift per månad, så känns ”risken” för att någon ska känna sig lurad då de betalat för att lyssna rätt liten. Tvärtom är det kul att Storytel tagit med den i sin katalog, förhoppningsvis hittar den fram till en del ljudbokslyssnare som annars inte skulle ha fått vetskap om att den existerar.

Hur som helst, gå gärna in Facebook-”gilla” den! För att skriva kommentarer måste man visst vara medlem, men gillningar är öppna. Ja, om ni tycker att romanen är bra vill säga.

Konkurrenten Laudio då? Tja, skaffar de en liknande ät så mycket du vill för en fast avgift-modell, så jättegärna. Men inte så länge det bara går att köpa böcker styckevis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.