Stalltips och Karlavagnen i P4

Tillbaka på hotellrummet, lyssnar på en spellista med Saint Etienne och jodå, minnena – oh the memories! – pockar på och i mitt sinne skapas redan konturerna till ett sånt där sturm und drang-inlägg där 1994, Örnsköldsvik och redan nämnda popgrupp ingår symbios. I morgon.

Jag har varit duktig och inte ätit en enda varmkorv i dag, och därtill tagit en promenad på seneftermiddagen och nyss tränat lite på hotellrummet.

Nu är Therese här en sväng, jag har druckit en snabb mellanöl (måttfullhet är en dygd) och vi ska gå och kolla på genrepet. Mitt stalltips än så länge är att Nanne och Magnus Carlsson går till final, och Sebastian och Sonja Aldén tar Andra chansen.

I kväll någon gång mellan klockan 22.30 och 23 ska jag, om allt går som planerat, vara med i Karlavagnen i P4. Förra veckan samtalade min kollega Kalle med Marcus Birro som leder programmet, men nu tar jag över stafettpinnen. Tune in!

I kväll blir det för övrigt röd slips.

——

UPPDATERING KL 22.55: Jaha, det var den radiointervjun det. Det gick väl helt okej, jag fick prata högkonjunktur och journalistik och författeri och framtida livsdrömmar i åtta minuter ungefär. Nu ska jag dricka några öl. Vart vi ska gå är dock en annan fråga.