Som man bäddar får man ligga

hagaparkenny.jpgJag har ju i flera veckors tid låtit min rätt ljumma inställning till den till synes eviga sommarvärmen lysa igenom här på bloggen. Idag betalar jag priset.

För när jag nu för att fira min sista egentliga semesterdag packat picknickkorgen och medelst cykel och ryggsäck dragit till Hagaparken med min vän Morgan för att läsa, skriva, dricka kaffe, öla och slåss med väldigt påträngande Kanadagäss, så är det molnigt och till och med lite lätt regnigt emellanåt.

Jag bad väl om det antar jag.

4 reaktioner till “Som man bäddar får man ligga”

  1. Men käre Morgan, när jag nu raderat spamkommentaren som hade hamnat här blir ju din kommentar helt obegriplig… Du bad väl om det antar jag.

  2. Jag trodde att du kanske skulle spara den. Tyckte inte du också att namnen var roliga?

  3. Ska jag vara helt ärlig så tittade jag nog inte ens på dem. Jag är väldigt triggerhappy när det kommer till spam…

Kommentarer är stängda.