Som en repig skiva

varmt.jpgSå kom den åter då, värmen. Det är ju inte juliklass på siffrorna, men med tanke på att jag redan gnällt en gång i ett inlägg i dag, så kan jag väl lika gärna fortsätta på samma bana. Snälla snälla kan det inte bli höst nu? Fina löv, sval luft och bättre arbetsklimat. Kom, kom nu genast.

Fast okej då, det var rätt najs att gå på promenad i det fina vädret tidigare i dag. Men nu är jag inne igen, och skulle vilja beställa hällregn från han där uppe.

Och om det inte syns, så är det alltså inomhustemperaturen underst.

En kommentar till “Som en repig skiva”

  1. När det är höst så börjar det jobbiga med att jobba, eller för min del pluggandet. Och i ungefär tre månader är man chockad över att behöva göra det. När det är vår tappar man inte hoppet, är slö men ändå van vid att jobba/plugga.

    Jag vill ha sommar, nu – igen.

Kommentarer är stängda.