Skepp ohoj

Jag är närmast löjligt ointresserad av segelbåtar, men det var just ett jäkla halabalo vid våra fönster ut mot vattnet, där det tydligen var någon form av målgång på gång i Volvo Ocean Race.

batar

För informationspliktens skull tog jag en bild.

4 reaktioner till “Skepp ohoj”

  1. Jag SA ju det! Jag VISSTE att du inte skulle kunna motstå ett mobilfoto på bloggen. Jag kan inte säga ”vad var det jag sa” med nog eftertryck.

  2. Vad kan jag säga till mitt försvar, inget. Fast jag får erkänna att jag helt hade glömt att vi pratat om det. Till mitt ynka försvar vill jag dock bara säga som en parentes att bilden först bara var tänkt för twitpic, men when in Rome, liksom.

  3. Mmm, men jag hoppas du minns nu att vi visst det har pratat om det. Du sa ”äh, segelbåt-schmegelbåt, det där struntar jag HELT i. Kommer knappt att titta ut genom fönstret”. Och jag sa ”ha HA! det kommer ligga en mobilbild på bloggen fortare än nån hinner säga Henry Lloyd!”.

  4. Fast jag tycker ju fortfarande, trots bilden, att jag struntar helt i segelbåtarna. Det var ju liksom lite av poängen med inlägget. Men visst, vrid om kniven bara, gör det.

Kommentarer är stängda.