Shopping, shopping och kvalitetsprat

1. Så där ja, nu tror jag att ”Vi har redan sagt hej då”-annonsen i högerspalten är helt klar. Jag har försökt se till så att priset ska bli det lägsta möjliga, och tänker mig en lägsta pris-garanti. Nu ligger totalpriset inklusive frakt på 125 kronor – några kronor under nätbokhandlarna – vi får väl se om de startar priskrig mot mig. Något säger mig dock att jag är en smula för obetydlig för det.

2. Fast vem vet – min roman är med i veckans nyhetsbrev från Adlibris, flankerad av fina titlar som ”Google-koden”, ”Kokain” och megahajpade ”Tre apor”. Hurra för det!

3. Jag ska delta i lördagskvällens kulturnatt i Tidskriftsverkstaden vid Telefonplan och samtala under seminariet ”Kultur och kvalitet, vad betyder det egentligen?”. Kom dit vetja!

2 reaktioner till “Shopping, shopping och kvalitetsprat”

  1. Annonsen snygg, MEN typsnittet recensionerna är väldigt svårt att läsa. Jag har firefox vet inte om det är där problemet ligger men det känns för fetstilt. La Bib nåt ser jag inte ens vad det står för typsnittet flyter bara ihop. Men så ser jag dåligt också. Fast har iof nyinköpta glasögon så jag vet inte. Men nog tror jag du kan pressa priset med typ 10 kronor till… 115 spänn, eller?

  2. Konstigt, jag har testat den i alla webbläsare och ser inte några problem med läsbarheten.

    Det går alltid att prispressa mer, men jag tycker nog att 125 kronor inklusive frakt känns rätt så okej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.