Seg lördag och Borat igen

Det känns som att det blivit en vana att skriva lördagsinlägg om att jag är trött och seg. Well, vem är jag att bryta mig fri från traditionens bojor? Så here we go: Jag är trött och seg i dag. Försöker vila mig i form inför kvällen, då det bär ut i nattens virvlar igen.

Har för övrigt, efter att ha varit förhållandevis sval i min reflektion, börjat se Borat i ett mer positivt ljus efter att ha läst den här drapan i Entertainment Weekly. För jag trodde ärligt talat att större delen av filmen var ”skådespelad”, men om artikeln talar sanning så är nästan allt som Sacha Baron Cohen låter sin figur utsättas för helt improviserat och i högsta grad på riktigt. Impressive. Min bestående känsla är dock att jag skulle haft en mycket roligare upplevelse om jag sett filmen ensam framför min projektorduk, och sluppit sitta fast i en masspsykosdrabbad fullsmockad biosalong där lukten av fanatism gjorde mig lätt illamående. Jag ser därför verkligen fram emot dvdn.

Nä, dags för lite bokläsning, lyssning på Pet Shop Boys nya (och första någonsin) liveskiva Concrete och vila.