Sandviken i ditt öra

Jag ska skriva någon sorts bokmässerapport vad det lider, men jag är lite för slö i skallen i dag, plus att lägenheten ligger i tvätt- och städruiner. Men jag tänkte i alla fall komma med ett tips jag snappade upp på Facebook i dag:

Jag har vid några tidigare tillfällen nämnt Sandvikenförfattaren Bernt-Olov Anderssons fina romantrilogi ”I syrenernas tid”. Boken, eller böckerna egentligen – de är ju tre till antalet även om jag själv införskaffade samlingsutgåvan på antikvariat för ett par år sedan – finns i nuläget inte i tryck, men romanerna går alldeles utmärkt att köpa som fysisk ljudbok samt mp3-filer i Bokförlaget Reptils webbshop. 69 kronor styck för mp3-böckerna tycker jag är ett alldeles utmärkt pris.

Check it out vetja! Bra litteratur är det, oavsett om man är Sandvikenbördig eller ej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.