Samtidigt i Tyskland

Vi är ju tillbaka i Berlin på allvar, och därmed är även Berlinbloggen igång igen. I dag har jag skrivit om tyskarnas något besatta inställning till parfymerade hygienprodukter. Som bonus får man inblick i Johannas beskrivningskonst.

Och så något helt annat. Efter önskemål finns nu åter en sökruta i bloggens högerspalt, så kom igen och leta upp gamla synder däri bara. Dessutom har jag gjort marginella ändringar i sidhuvudet, och tydliggjort vart man ska klicka om man vill kontakta mig i något ärende.

2 reaktioner till “Samtidigt i Tyskland”

  1. Jag följer ju alla era bloggar såklart, men förstår inte riktigt vitsen med en separat Berlinblogg. Jag menar, ni lever ju ert liv lika mycket där som när ni är i Sverige, och vi får ju ändå följa med vad som händer på era vanliga bloggar också. Vore kul att höra hur du tänker kring det? Dvs, varför en egen blogg och inte bara en kategori på era vanliga?

    För övrigt befarar jag att våren kommer att inträffa i Berlin före Sverige. Det känns inte rättvist. 🙂

  2. Jag tycker att det finns flera skäl. Dels gillar jag att vi har en gemensam plats för allt som handlar om vår tid här i Berlin, som förhoppningsvis kan vara till nytta för andra människor som är här eller har ett intresse av Berlin/Tyskland. Sedan har jag personligen märkt att mina besökssiffror överlag sjunker när jag är utomlands, även om jag försöker hålla min bloggfrekvens på normal nivå. Människor verkar helt enkelt inte vara lika intresserade av att läsa om utlandsanekdoter i samma utsträckning… Bättre då att försöka hålla bloggen så ren som möjligt från sådant.

    Ja, i dag skiner solen, det är fyra grader varmt och snön är sedan länge borta. Då är det väl vår?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.