Radio killed the video star

Eftersom man aldrig vet i förväg när något ska tokfloppa och jag är en ack så försiktig figur, valde jag att i förväg inte utannonsera min premiär som nöjes- och kulturspanare i P4 Stockholms program ”God morgon Stockholm” i dag. Men eftersom jag själv tyckte att det gick rätt okej, och dessutom har fått tummen upp av mitt radioess till flickvän, så kan jag väl härmed meddela att jo, på måndagsmorgnarna vid klockan 08.40 är det tänkt att jag på regelbunden basis ska gästspela i P4 här i Stockholm och prata om nöjes- och kulturhelgen som gått samt blicka in i den kommande veckan.

Vill man lyssna på dagens insats i efterhand går det alldeles utmärkt här. Se till att dagens datum är valt, klicka på länken för 0830-0900, scrolla fram sisådär tio minuter och hör mig därefter prata lite Popaganda, loppmarknad, Lykke Li, tatuerarmässa, Anna Odell och uteserveringar.