Porrbion, Manhattan och jag

När jag kom till New York i fredags kollade jag lite på besökarstatistiken. Hm, det är någon som googlat porrbio Manhattan och hamnat hos mig, konstaterade jag. Alltså, det är inget jag har skrivit upp på planeringsschemat, men det finns säkert tid för det också, sa Morgan.

Efter att sökningen dykt upp flera gånger under helgen, tog jag mig till sist tid att undersöka länken i fråga. Tydligen har jag vid ett tillfälle nämnt ordet porrbio i bloggen, och därefter skrivit ett inlägg där Manhattan nämns, alltså ön jag just nu befinner mig på. Inga konstigheter.

I nästa steg blir det dock lite lustigt. För det som eftersökts är inte ett forum för soloerotikupplevelser här i New York, utan ett etablissemang vid namn Manhattan som ligger på Hantverkargatan på Kungsholmen. Och när det då jagas efter köttslig lusta på nätet, sammanfattar Google porrinfon så här hos mig:

porrbion.jpg

Kanske är det bara jag, men utifrån ovan givna information tolkar åtminstone jag det där som att jag är en kille som helst ratar eventuella porrbiografer i Vasastan till förmån för det säkra kortet på Hantverkargatan.