Pet Shop Boys Jr

Minnesgoda läsare, samt de som är duktiga på att klicka på länkar, vet att jag med slavisk exakthet följer en rutin när jag är på väg ut i natten. För att en kväll inte ska sluta i total katastrof måste jag spela Pet Shop Boys ”Go west” på stereon under mitt uttåg från lägenheten, och jag måste ha stängt och låst dörren bakom mig innan låten tonats ut där innanför. Vad som skulle hända annars vet jag inte exakt, men som den kloke Doc Brown sa – it could cause a chain reaction that would unravel the very fabric of the space-time continuum and destroy the entire universe och den risken undviker jag gärna.

Den här kvällen, när jag ska gå på födelsedagsfest hos Marit, är så klart inget undantag. Men eftersom livet är en ständig utveckling där stagnation är av ondo och rörelsen alltid måste vara full fart framåt, tänkte jag göra det på ett lite annat sätt.

Så jag ger er härmed det tyska tv-programmet ”Mini playback show”, där en något yngre Pet Shop Boys-upplaga framför ”Go west”.

Kolla armföringen hos gule mini-Chris. Väldigt … bestämd, kan vi väl säga.

2 reaktioner till “Pet Shop Boys Jr”

Kommentarer är stängda.