På pallen!

Åh.

Sweet old Arbetarbladet. I veckans upplaga av Kulturtoppen har jag lyckats erövra en tredjeplats, endast slagen av Herta Müller och Uppsala Stadsteaters Lars Norén-dissekering ”7:3 återbesöket”. När ”Dannyboy” gavs ut toppade jag listan en vecka, men en bronspeng räcker mer än väl den här gången – jag har ju för bövelen inte presterat något ännu. Motiveringen låter även ana detta, att det förväntas resultat levererade. Killen är inte så lite kaxig: ”Mig veterligen har ingen etablerad författare i Sverige testat egenutgivning på ett så här ambitiöst och genomarbetat sätt tidigare”, skriver Daniel Åberg i ett pressmeddelande, står bland annat att läsa. Avslutningen lyder Vi säger modigt. Och tack. Den ska nämligen även ges ut som gratis mp3-bok.

Hujedamej, jag måste verkligen se till att det här blir bra nu.

2 reaktioner till “På pallen!”

 1. Hej Daniel!!!
  Jag jobbar med översättning och försöker göra svenska av latinameriska texter. Just nu jobbar jag med en bok som jag fått kontrakt på att översätta.
  Jag har sedan länge funderat på att ge ut boken helt
  ensam utan människor som frågar för mycket och har dollartecken i ansiktet. Vill bara fråga dej om jag får skriva dig om jag kör fast i byråkratin.
  Hoppas du har tid med en till att ta hand om.
  Gunilla

 2. Hej själv!
  Ja, visst får du skriva till mig om du vill, men jag kan inte garantera att jag har några kloka svar att ge. Men förhoppningsvis kan jag väl hjälpa till på något sätt i alla fall kanske.

Kommentarer är stängda.