Orakad vördnad i jeans

Så är skärtorsdagen här och gårdagens klädval blev visst lite för mycket för vissa. Jag hade ju till dymmelonsdagens ära klätt mig i röd skjorta och silverslips, något jag också berättade för flera personer på jobbet och vilket mottogs med skratt och förståelse tills någon teologiskt bevandrad person kläckte ur sig så du firar att Jesus blev förrådd av Judas i dag? vilket la ett sorts lock över stämningen. Så i dag har jag valt t-shirt och jeans och inte rakat mig för att visa att jag förstår det allvarliga i den kristna situationen.

Så smsar min kollega Henrik och säger att han måste vabba i dag, kan jag möjligen komma in tidigare? Detta innebär frukostmeny #3 på McDonalds samt att jag bossar helt självsvådligt på kultur/nöjesdesken i dag, eftersom vår chef är påskledig. I’m king of the nöjesworld.

Gotta go.