Oh the e-possibilities!

Ingen har förhoppningsvis missat det faktum att det går att helt gratis och fritt ladda ner ”Vi har redan sagt hej då” som e-bok här på sajten. Ja, det ska så klart komma en fri e-version av ”Dannyboy & kärleken” också, men jag har låtit den anstå tills arbetet med ljudboken är klart, vilket det alldeles alldeles snart är.

Vilket jag ju aldrig påstått tidigare.

Hur som helst. Om man av någon anledning inte vill ladda ner min e-bok helt fritt och gratis, så går det även att köpa den. Och sedan ett par dagar går det att göra på ett ännu enklare sätt om du har en iPhone, detta efter att Adlibris släppt en ny version av sin app, där man kan shoppa samt läsa e-böcker direkt i programmet. Ja, det är smått bisarrt att det inte har gått att göra tidigare, men nu fungerar det hur som helst. Så ladda ner appen, köp romanjäveln och läs.

Ett tredje alternativ är så klart att låna den i e-format på biblioteket.

Och ja, ljudboken ÄR så gott som helt klar.

En kommentar till “Oh the e-possibilities!”

  1. Har förstått att det där med ljudböcker inte är lätt. När jag provade att läsa in den bok jag just skrivit upptäckte jag en nasalt ful och entonig västmanländska som dessutom är sövande. Jag skyller allt på brister i utrustningen och ser fram mot inlägget där du berättar hur du gått till väga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.