Och äventyren på Pocketshop bara fortsätter

Fick en faksimil från Aftonbladets pocketsida skickad till mig i går från förlaget, en liten men fin recension av ”Vi har redan sagt hej då” hade varit med förra veckan, vilket jag hade missat. Cecilia Gustavsson ansåg visserligen romanen vara något ordrik och kringelikrokarna lite väl många, men landade ändå i en väldigt positiv konklusion och konstaterade att slutet är … helt perfekt. Det gladde mig, eftersom jag är väldigt nöjd med hur berättelsen knyts ihop. Ett ryckcitat har lagts in på recensionssidan.

Och när jag ändå är inne på det här med att smörja mitt ego, så var jag inne på Pocketshop vid Sergels torg i går – ja, den där jag hade den där udda upplevelsen för några veckor sedan – och såg att de placerat boken på sin tipshylla, med följande motivering:

Som om inte det vore nog gick en kvinna fram och plockade ett exemplar från hyllan, och köpte boken under de få minuter jag var där, vilket var första gången jag sett någon köpa mina böcker, bortsett från när jag haft signeringar. När jag twittrade om den illustra händelsen var det många som svarade och tyckte att jag borde ha gett mig tillkänna och erbjudit att sätta en kråka i hennes bok, men jag vet inte, något höll mig tillbaka, jag har lite svårt för sådana där situationer, är ingen försäljare på det sättet, eller egentligen på något sätt – vilket varit en smula problematiskt när jag agerat egenutgivare.

Så jag stod kvar någon meter bort, och stirrade som en lagom intensiv stalkerblick i stället.

2 reaktioner till “Och äventyren på Pocketshop bara fortsätter”

  1. Sedan jag började läsa din blogg har jag ibland undrat hur jag skulle göra om jag stötte ihop med dig. Det skulle på något sätt kännas lite oschysst att inte presentera sig. Så fort du blivit så berömd att du borde räkna med att kunna bli igenkänd skulle jag däremot känna att jag trängde mig på i samma situation.

    Nu hoppas jag bara att om det händer så händer det på Pocketshop. Jag vet hur jag ska göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.