Nu får det vara nog!

Jag vet att det här är som att svära i kyrkan men det skiter jag fullständigt i (och dessutom skrev jag en begravningsscen förra veckan där det svors visserligen inte i en kyrka men i ett kapell, så jag är van) men nu får det fan i mig vara nog med den här jäkla solen. Det har utlovats regn och åska i en vecka i Stockholm nu, men jag har fan i mig inte hört ett endaste ynkligt muller och något regn har jag heller inte sett till. Sol sol sol sol. Senaste budet är att det ska börja regna i morgon. Mm, just det, precis vad de sa i går också med andra ord. Men regnar det i dag? Nej!

Min lägenhet (som jag gillar på många sätt och vis även om jag tror att den ligger i Vasastans fulaste hus) är som en bastu på eftermiddagarna. I går toppade temperaturen på 34,6 grader i mitt kök, trots att jag sitter med neddragna persienner och fönstrena på vid gavel i såväl kök som vardagsrum. Ja, det är svalare utomhus (åtminstone i skuggan) men jag tycker inte om att sitta utomhus och skriva för man ser så dåligt på skärmen och jag är gravt internetberoende och det blir så jäkla dyrt att sitta och surfa med mobilen hela dagarna.

Så, då har jag kommit ut. Jag hatar sommaren och människor i linnen, uppvikta jeans och flip-flops.

5 reaktioner till “Nu får det vara nog!”

  1. Fan heller! Vi ska ha inspelning av utomhusscener på eftermiddagen, så regna får det göra en annan dag. Någon rödhårig kvinna som vill vara statist vid detta tillfälle? Snabbt svar önskas!

  2. Morgan, du kanske borde sälja in filminspelningen lite utförligare om du vill ha napp, nu kan de ju få för sig att det rör sig om något suspekt… Men som det här forumets enväldige härskare kan jag lova och svära på att det hela rör sig om en helt legitim och nästan statlig produktion på sätt och vis. Så var inte blyga nu!

Kommentarer är stängda.