Nu får det vara nog

Nej, dags att ta tag i textredigeringen. Jag skulle ha gjort det redan i går, men skolkade helt fräckt, lallade runt och kom med ursäkter.

Tre kapitel måste gås igenom och ges grönt ljus. Måste.

Mot biblioteket.

En kommentar till “Nu får det vara nog”

  1. Hej!
    Jag fick tips om dig via författaren Jenny Dahlberg som medverkar i min bok. Jag håller på med ett bokprojekt om författarskap där alla får skriva sin egen monolog, eller besvara mina frågor kring författarskapet. Man väljer själv. Sedan ska alla författare betala 350-500:- för att boken ska kunna publiceras på Vulkan, och alla ska därefter dela på vinsten. Vill du veta mera om detta så kontakta mig via mailen så får du en längre presentation. Vi är än så länge SJU medverkande men jag skulle vilja få ihop tio stycken.
    Kram!
    Sanna Juhlin
    http://www.sannajuhlin.webgain.se

Kommentarer är stängda.