Månne är jag bäst i Sverige?

danielbast.jpg

När jag satt på Stadsbiblioteket i går eftermiddag och egentligen borde ha textredigerat romanen men stundom ägnade min datortid åt annat upptäckte jag att min blogg återfinns i startfältet till Vi läsers tävling Sveriges bästa författarblogg. Och eftersom jag är rätt skamlös, och dessutom ser att de som ligger högt på listan redan gjort samma sak – anmodar jag er nu att gå in på deras sajt och rösta. Jag säger inte vem ni ska lägga ert klick på, men eftersom ni läser min blogg på daglig basis utgår jag ifrån att ni är smarta människor och förstår vinken.

Så, schas iväg härifrån nu, make my day.

PS. För att påvisa min förträfflighet vill jag påpeka att jag här i bloggen i går skrev att jag skulle redigera tre kapitel på eftermiddagen. Det blev – trots att jag ägnade delar av tiden åt att surfa – fem! DS.

7 reaktioner till “Månne är jag bäst i Sverige?”

  1. Bilden har inget som helst med det här att göra, förutom att den visar hur jag mår när jag får vara i centrum för uppmärksamheten.

    Tack för rösten!

  2. Ahs – samma logik som Idol-omröstningarna: folkets ofelbara röst. Och den har valt, utan att blinka… Malin Persson Geolito? Que? Medan Monika Fagerholm av resultatet att döma skriver den sämsta. Jojo.

Kommentarer är stängda.