Ni har en hel avdelning kallad DN Bok, remember?

Alltså, har DN nästan helt slutat att publicera sina artiklar på nätet nu eller vad är det frågan om? En litteraturrelaterad artikel utlagd i dag, trots att papperskulturdelen torde varit nedlusad med dem eftersom lördagar är lika med Boklördagar. Okej att nya chefredaktören Gunilla Herlitz sagt att det krutet ska läggas på papperet och inte på nätet, men vafalls – en?

Ge en litteraturtörstande Berlinresenär lite kärlek för fasiken.

3 reaktioner till “Ni har en hel avdelning kallad DN Bok, remember?”

  1. Boklördag gör mig alltid besviken. Jag väntar mig en stor mängd recensioner och en eller flera essäer, men det känns knappt som att innehållet är bättre än under resten av veckan. Tycker du att papperstidningen brukar vara nedlusad med dylika texter?

  2. Nedlusad var väl kanske en överdrift, men Boklördag-vinjetten brukar ändå gå över ett tiotal sidor i tidningen, vilket torde resultera i mer än en artikel på nätet…

  3. Som utlandssvensk, ser jag fram emot lördagarna då jag kan surfa in på DN Bok och läsa lite om svensk litteratur på svenska till det frystorkade morgonkaffet. Blev lika chockad som du igår – en enda ny artikel.
    Börjar tro att det är för att DN prenumerationskrängare ska ha någon tyngd bakom argumentet ”Men allt publiceras inte på nätet”.

Kommentarer är stängda.