Nej, nu får det faktiskt vara nog

Nej, jag talar inte om FRA-lagen, som just i detta nu trots allt verkar gå igenom eftersom Fredrick Federley och Annie Johansson verkar ha böjt sig för grupptrycket, nej, jag talar om Expressens fortsatta bashing av stackars Tryckfelsnisse när det gäller Lars Noréns dagbok.

Det var humoristiskt första gången, när andraupplagan drogs tillbaka på grund av att några sidor hamnat snett och den försenade boken därmed blev ännu mer sen. Men när nu Expressen nosat upp sidfel i förstaupplagan också – samt lyckas få presschefen Anna Tillberg att lova att ta gift om det skulle gälla hela upplagan och inte bara något enstaka exemplar – då säger jag nej. Lämna stackarn i fred nu.

Härmed meddelas därför att någon notis om detta från TT – nej det blir det inte.

——

UPPDATERING: Herre jisses, nu toppar de hela sajten med Norén. Tyvärr har jag glömt bort hur man lyckas göra en skärmdump på en pc, så jag kan inte bildillustrera. Men jag står fast i min övertygelse. Ingen notis från mitt tangentbord, hellre tar jag gift.

2 reaktioner till “Nej, nu får det faktiskt vara nog”

  1. Kan inte FRA få till uppgift att sortera sidorna i Noréns dagbok? De har ju kompetensen att scanna av stora mängder information och se mönster…

Kommentarer är stängda.