Nej! Nej! NEJ! (2)

Ni som följt den här bloggen ett tag vet att jag är allergisk mot alla som vill stoppa förändringar som eventuellt hotar ens personliga närmiljö. Nu ska jag vara rabiat igen, för i trettonde timmen har Citybanemotståndarna vaknat i Vasastan igen, och nu jäklar ska bygget stoppas med hjälp av trappuppgångslappar fyllda av fetstil, utropstecken, VERSALER och varför inte alltihop på en gång kryddat med understrykningar. Först då kan man nå framgång.

stoppa.jpg

Själv lovar jag, eftersom jag är så särdeles motvalls i dag, att göra tummen upp varenda gång en av de 1 281 150 lastbilarna passerar två gator söderut under den kommande nioårsperioden.

3 reaktioner till “Nej! Nej! NEJ! (2)”

  1. Väl rutet! Upp till kamp mot NIMBY-fjanteriet. Jag är helt med dig på den här punkten. När hälsar du på så vi kan ta en öl efter jobbet?

  2. Tack tack för ditt stöd Kalle, det känns tryggt att ha det i ryggraden när jag nu snart tvingas visa mig på Vasastans gator, ständigt kollandes bakom ryggen ifall någon Citybanehatare ska komma upp bakifrån och nacka mig väsandes tänk på barnen, vår framtid, våra bostadsrättspriser.

    Öl snart känns inte alls som en omöjlighet, mitt framtidsschema ser i stort rätt öppet ut. Fast inte den här veckan tror jag…

  3. Nej inte den här veckan. För det första är det veckan innan löning. Det är dåligt. För det andra åker jag till Aten på fredag: retsina, saganaki, ruiner, Mythos, glada vänner lag. Sweet.

    Men kanske en öl i slutet på nästa vecka eller så? Med det jag bruka tänka på som ”TT-gänget”?

Kommentarer är stängda.