Neil Tennant is in da house!

”Du borde döpa om hemsidan till ’en sajt om allting utom bok nummer två'” sa min vän Peter i fredags kväll. Jag tror i alla fall att det var han som sa det. Klockan var sent slagen, vi var på West End Girls releasefest som även funkade som en efter-Pet Shop Boys-konserten-fest. Neil Tennant dök upp till allas vår glädje. Stackars Neil, som tidigare på fredagen enligt Aftonbladet nästan dött i en freak accident på Arlanda, och hans hangarounds slussades in i ett reserverat bås framför vilket det genast samlades ett 30-tal människor som ville kolla på stjärnan. Vi höll dock vårt avstånd, jag har aldrig känt någon större lust att hänga med Neil, han var varit min idol sedan jag var 13 och jag vill gärna att han så ska förbli, har ingen lust att veta att karln ifråga är en människa precis som alla andra. Fast det var tufft att han kom dit, det får jag erkänna. Och jag har gjort en telefonintervju med honom för ett par år sedan, något jag hetsade upp mig väldeliga inför, så kanske var det det som gjorde att jag trots allt kände mig rätt kolugn när han passerade mig med cirka en meter i trängseln i lokalen på Upplandsgatan.

Oh well, tillbaka till saken. Min vän har ju delvis rätt, den här sajten har inte handlat särskilt mycket om boken hittills. Men mycket jobb och ett allmänt pressat schema har medfört att jag helt enkelt inte hunnit kolla så mycket på manuset den senaste tiden. Och jag vill ju ändå skriva saker här. Ergo: jag skriver om annat. Men det ska bli ändring. Hoppas jag.

UPPDATERING: Det var tydligen min vän Morgan, som också var med vid tillfället, som yttrade orden om min sajt. My bad. Men jag låter Peter stå kvar där uppe, han har skrivit en ypperlig bok och alltid lockar det någon att hamna på hans sajt.