Natt-smset

Får ett sms av min kollega Erik när jag ligger och sover min skönhetssömn. Din blogg är med i Journalisten. Jag sätter mig upp, med ens klarvaken – vad har jag nu begått för pressetiskt klavertramp som de lyckats nosa upp? Fan, och jag som skrev om sakefylla en måndagskväll innan jag gick och la mig, vad ska journalistskrået tro? Surfar in på sajten, föga förvånande hittar jag inget bland nyheterna de lagt ut, särskilt nyhetsmässig är jag väl ändå inte. Smsar Erik, frågar vad de hittat på för något tok, De nämnde den som exempel på bokbloggar blir svaret.

Bokblogg. Ja, alla vet ju att det här är en blogg om bok nummer två, inget annat. Ligger och funderar ett tag i mörkret, funderar på hur jag ska kunna använda Morgans klassiska uttalande det här är en blogg om allt utom bok nummer två på bästa sätt i det här inlägget. Väger replikskiften, ordvändningar, bästa dramatiska effekt, möjligheterna är oändliga och plötsligt är det ljust ute och Josefine står i vardagsrummet/köket/mitt sovrum och fixar frukost, jag somnade visst om. Vi pratar lite om mitt kommande blogginlägg. Så kommer Morgan ut från sitt sovrum och konstaterar Din blogg handlar ju lika mycket om mig som om bok nummer två och jag svarar yes, det där går rakt in i bloggen. Han försöker därefter kväva mig med en kudde.

2 reaktioner till “Natt-smset”

  1. Tänk om han hade lyckats. Då hade han blivit sodomiserad av en gorilla från de dimhöljda bergen i Queens just nu. Tänkvärt, eller hur?

  2. Shit, har de gorillor i Queens?! Jaha, ännu en grej att lägga på to do-listan för att åka och se med andra ord.

Kommentarer är stängda.