Myspys overload

Ibland blir det nästan lite system overload av myspysighet på jobbet. I måndags var det myspysintervju med Du och jag-gänget (dock var min recension av filmen inte så myspysig, det blev bara två plus till sist), i tisdags var det myspysdags på Aftonbladet när de presenterade sin nya tv-kanal, i går intervjuade jag Idol-Agnes (artikel och tv ut först i morgon) vilket var extremt myspysigt i myspysmiljö på Centralbadet och i dag toppade jag hela myspysanrättningen med att intervjua Martin Stenmarck (artikel och webb-tv här). Jag känner mig så folkligt myspysig att det är läskigt.

På Ifpi kände man sig dock troligen inte så myspysig i dag, med tanke på att de slagit på stora trumman för sin nya topplista i sisådär en månad. Och så gick det som det gick. Ajaj.

Så, vad göra för att tvätta bort denna lätt klibbiga känsla? Tja, varför inte slänga sängkläderna i smutskorgen, bädda nytt och skrubba mig helröd i duschen helt enkelt. Låter som ett fantastiskt torsdagsnöje.

PS. Varför min kroppshållning mest påminner om en hunsad myrslok i början av Stenmarckinslaget övergår dock mitt förstånd. Jag ser vanligtvis inte ut så där, I promise. DS.

En kommentar till “Myspys overload”

Kommentarer är stängda.