Molnet, texten och jag

Först såg jag att Fredrik hade gjort en och tänkte att jag skulle göra en likadan, baserad på bloggen. Därefter glömde jag bort det. Men så såg jag att Peter Englund också gjort en med sin kommande första världskrigs-bok som grund och blev påmind.

Så här är den – min kommande, ej ännu färdigskrivna roman enligt Wordle:

wordledaniel.jpg

Jag hade först tänkt låta ordmolnet gå loss på bokens första kapitel, men då det är rätt så långt blev det mest en massa vanliga småord som fastnade, vilket inte kändes så skojigt. Därför valde jag ett kortare kapitel en bit in istället, som jag tycker bättre fångar tonen i texten.

2 reaktioner till “Molnet, texten och jag”

  1. Eftersom man som TT-journalist förvägras det så ofta låter jag det inneha en nyckelposition i min nya roman.

Kommentarer är stängda.