Jag skriver, alltså finns jag (15)

Just nu i de södra delarna av Vasastan:

skrivaskriva15.jpg

I dag från Café Nuno i korsningen av Drottninggatan och Tegnérgatan. Hyfsat billigt bryggkaffe och gratis påtår. Good good.

Men nu börjar det nog bli dags för dagens powerwalk. Det lutar åt Brunnsviken.

3 reaktioner till “Jag skriver, alltså finns jag (15)”

  1. Kaffelatte vs rödvin? Eller vitt, eller Lapin. Måste alla författare jämt å ständigt smutta på nåt? Och gärna smutta på nåt med alkis i? Haha

  2. Din skärm på bilden är lutad sådär så att den blir lite mörk. Jag försökte automatiskt vika upp min egen dataskärm för att rätta till det. Det gick inte.

  3. Jenny: Ja men de flesta av bilderna är ju tagna ute på ett fik, och då måste man ju köpa något för att sitta där, därav drycken. Och jag vill ju inte bryta symmetrin när jag sitter i en annan miljö.

    Om jag inte minns fel så är det hittills bara en bild, den som är tagen inifrån bilen när jag reste genom Dalarna, som är dryckesfri. Men det var väldigt svårt att få med en dryck där (jag höll vid tillfället på att sluka en halvliters Bonaqua med citronsmak), eftersom jag höll kameran i ena handen och datorn i andra för att kunna visa att det regnade som fasiken utanför fönstret…

    Josefine: Faktum är att jag försökt plåta så att man ska se både bakgrunden och skärmen varje gång. Men det är svårt med ljuset utomhus, och mina fotografiska kunskaper är väl tyvärr inte så jättekalasiga…

Kommentarer är stängda.