Mitt Emma Gray Munthe-inlägg

När vi var i Belgrad skrev Mattias ett inlägg i DN:s schlagerblogg med en passus till de beskrivningar av drömmar som Emma brukar hänge sig åt ibland i sin blogg. I natt hände mig något liknande, och eftersom Mattias dessutom var inblandad kopierar jag helt fräckt hans rubrik och meddelar följande:

I natt drömde jag att en ”Cloverfield”-dinosaur börjat ödelägga delar av norra Vasastan och som de journalister vi är drog jag och Mattias dit för att bevaka bestens framfart. När vi kom fram till Vanadisplan var jag i Uppsala, dinosaurien och Mattias var glömda och jag gick istället omkring och skämdes när alla stirrade på mig eftersom jag hade klätt mig i kostym istället för frack när det var vårbalslördag.

En kommentar till “Mitt Emma Gray Munthe-inlägg”

Kommentarer är stängda.