Man vill ju vara i drift liksom

Ja, det var ett tag sedan sist, men som ni kanske märkte låg min blogg nere halva dagen i dag, precis som på den gamla goda tiden då jag hotade med att byta från Binero om det blev driftstopp en jävla gång till! vid minst tre tillfällen.

Jag är inte så dramatisk längre. Nu för tiden har ju dessutom i princip alla inom nätbubblan Binero som webbhotell, så jag känner mig inte lika ensam när det dyker. Plus att jag till skillnad från 2007-2008 även har Twitter som uttryckskanal, vilket ju gör plågan mindre när man står där bakbunden i sitt digitala liv.

Men gör det inte till en vana igen, tack.

En kommentar till “Man vill ju vara i drift liksom”

  1. Hej Daniel,
    Nej, det ska vi verkligen inte (lite av tanken med vårt nya system o vårt ideliga byggandet på det, faktiskt). Vi ber så hemskt mycket om ursäkt, har åtgärdat felet o ska återkomma med en redogörelse för det inträffade.
    Mvh, Erik
    Ditt Support(er) Team
    Binero

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *