Man vill ju ha bildbevis

Jag hade tänkt lägga ut ett inlägg med resultatet av mina erfarenheter av den provtryckning på 250 exemplar jag gjorde via ScandinavianBook. Jag skrev och skrev, och tänkte till sist ta några jämförande bilder. Men så upptäckte jag till min förvåning att jag inte har ett enda exemplar av Publit-versionen kvar hemma, jag barskrapade hemmalagret – plus det exemplar jag hade ställt i bokhyllan – i väntan på att de nya böckerna skulle dyka upp. Och när jag i går kväll tog Tage under armen och gick hem till min vän Jocke för lite samkväm tänkte jag att nu ska det väl gå att ordna i alla fall, han var den första personen av alla att få ett färdigt exemplar av ”Vi har redan sagt hej då” när han fyllde år någon vecka före utgivningen, men se nähädå, han hade lånat ut sitt exemplar så den planen gick ju upp i rök.

Så summa summarum: Innan jag fått fatt i ett exemplar av Publitversionen känns det en smula dödfött att lägga ut det där inlägget. Ska försöka ordna det under dagen, så kanske blir det i morgon, vi får se.

Men till dess kan jag väl ge en kortversion då jag vet att några undrar: Jag är på det stora hela mycket nöjd. Leveransen tog lite längre tid än väntat, men det kan helt och hållet ha varit kalenderns fel. I övrigt – väldigt bra.

En kommentar till “Man vill ju ha bildbevis”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.