Luftrören, bokhandeln, sangrian och jag

Tiden går.

Det stör mig att en rejäl förkylning besudlade mina luftrör med kirurgisk disciplin dagen innan vi avreste till Kalifornien. Då mina förkylningar oftast går att ställa klockan efter vet jag visserligen att jag nu är inne i fas tre som inte bara är hostfasen utan också den sista fasen efter halsont och snor/slem, men jag vet också att det är den fas som brukar vara längst bestående.

Och jag har ju tagit med mig träningsdojor. Jag vill springa i Golden Gate Park. Men det är svårt när minsta landhöjning framkallar pipljud ur lungorna. Och det finns en del landhöjningar här.

lutning.jpgTorsdagen gick i bokens tecken. Vi besökte ett antal boklådor i gränslandet mellan begagnat och nytt som utstrålade kärlek till boken på ett sätt som gjorde att jag nästan skämdes. Stockholm är i storlek att jämföra med den här staden, nästan till och med lite större, och ändå ligger vi så långt efter på det här området med våra standardiserade Akademibokhandlar och antikvariat där dammiga farbröder sitter bakom en disk och halvslumrar med klurig blick när man tränger sig in bland hyllorna. Besynnerligt.

Eller så är det San Francisco som ligger några steg före alla andra. Mysigt var det hur som helst.

Vi har ju gjort annat också. Filmat lite till exempel, Fredrik och Johanna har publicerat varsitt klipp. Och så drack vi Sangria i Castro.

3 reaktioner till “Luftrören, bokhandeln, sangrian och jag”

  1. lycka till med andra boken! gillade den första 🙂 men det har du väl hört förr..

  2. Rekommenderar DayQuil respektive NyQuil. Tar bort de flesta förkylningssymtom. Botar inte, men man känner åtminstone inte av symptomen längre. Ska köpa med ett lass till Sverige när jag flyttar tillbaka.

Kommentarer är stängda.