Livet just nu

Femte dagen med temperaturer under -30, det börjar bli en smula tradigt med stugsittandet, så i dag tog jag mig bort till gymmet för en halvtimmes trappmaskinande, så att jag inte helt rostar ihop.

En ganska behaglig jobbvecka med lagom mycket jobb, bortsett från en artikel som det fullständigt gick troll i, alla jag kontaktade för intervjuer tackade endera nej eller föll ifrån längs vägen, kändes det som ett tag. Högst irriterande.

Bara knappt 3000 romantecken skrivna de här dagarna. Ja, jag vet att det är en smula fånigt att hålla på och rapportera om mina ringa framsteg, men om inte annat så fungerar redovisningen som en liten blåslampa i rumpan på mig. Jag hyser fortfarande en förhoppning om att ligga i fas med min 1100-teckensambition per dag vid månadens slut, men det vill sig till att jag steppar upp nästa vecka för att det ska gå att få till.