Lika som fem bär

jagtittbild.jpgÅh det finns så mycket lustiga saker man kan ägna sig åt när man är lite uttråkad och egentligen borde skriva men istället gör något annat eftersom det verkar mycket mer underhållande. Via Populärkulturjunkien hittade jag i går sajten Myheritage, där man laddar upp en bild på sig själv, som sedan på något mer eller mindre avancerat sätt läses av och jämförs med en bildbank av mer eller mindre kända personer och därefter på ett procentuellt sätt presenterar vem man är mer eller mindre lik. Ja, ni fattar mer eller mindre grejen.

Sagt och gjort, jag laddade upp bilden ni ser längst upp till höger, och väntade med spänning på resultaten. Och vad ska man säga – vilken samling! En amerikansk folksångare, en Tolkienfigur, en socialistisk president och hans amerikanske kollega (som helt plötsligt fått något mer gemensamt än att de hatar varandra!) samt ytterligare en amerikansk sångare/skådis. Vilket gäng!

likasombar.jpg

Och om någon undrar, så jo, jag skrev faktiskt lite i går också, nästan två sidor. Eller ja, klippte och klistrade och putsade ett par sidor i alla fall. Nästan samma sak.

En kommentar till “Lika som fem bär”

Kommentarer är stängda.