6 reaktioner till “Låt det här vara riktigt bra nu då”

  1. Men hur ska jag som är så harig våga se den? Jag hatar när jag hamnar i valet mellan att inte kunna sova eller vistas i mörka utrymmen på ett par veckor eller gräma mig över att jag inte gick och såg den för att jag är så harig. Hatar att vara en fegis! Finns det bot?

  2. Faktum är att jag själv också är väldigt lättskrämd när jag ser rysare och skräckfilmer. Det har dock aldrig stoppat mig från att se dem eftersom det sällan ger effekter i efterhand, men jag är otroligt lättpåverkad till och med av de enklaste knepen, även när jag ser att de är på väg mil i förväg.

  3. Spara ihop till GBG-biljetten, kompis. Fin film. Så fin att man nästan glömmer att en stor del av den handlar om varelser som suger blod ur människor.

  4. Men vafalls, har du redan sett den? Då har det ju uppenbarligen arrangerats en visning i en annan stad än Gbg redan! Varför fick inte jag…

    Ack och ve, grymma värld.

  5. Fantastiskt. Det måste jag genast blogga om.

    Och nej, den mutan har då åtminstone passerat mig obemärkt förbi.

Kommentarer är stängda.