Låt den rätte komma in i Borås NU!

Två saker:

1. För en månad sedan anklagades ju jag och några andra för att vara köpta då vi var peppade på ”Låt den rätte komma in”. Med risk för att dra det hela ett varv till säger jag nu VAD FAN! när jag läser följande bit ur ett pressmeddelande från Sandrew Metronome som nyss damp ner i mejlkorgen:

Biopremiären av filmen ”LÅT DEN RÄTTE KOMMA IN” flyttas från sol och vår till höst och mörker. Istället för den 18 april får den romantiska skräckfilmen premiär veckan före Halloween, fredagen den 24 oktober.

Filmen är ju hajpad NU! Jag vill se den NU! Varför i hela fridens namn vänta till i oktober bara för att årstiden stämmer bättre överens? Alla som törstar efter blod kommer ju ändå bara att vilja gå och se ”Saw V” när det är allhelgona. Bah.

2. Nu är äntligen min inför Borås Tidnings debutantpris-text publicerad även på webb. Läs bland annat här.

En kommentar till “Låt den rätte komma in i Borås NU!”

  1. NOOOOOOOOO!!! Vad är det du säger?!? Ska vi behöva vänta till hösten?!? Jag vet inte om det går, faktiskt.

Kommentarer är stängda.