Köp SSWC-boken, vetja!

Förra helgen var vi ju på SSWC – jag, Johanna och Tage. Förkortningen står för Sweden Social Web Camp och alltså inte Sweden Star Wars Collectors, som jag råkade länka till förra fredagen när jag bloggade från mobilen och inte kontrollerade att länken sswc.se verkligen gick dit jag trodde att den gjorde. Att vi knappast var på väg till något fjantigt Star Wars-konvent utgår jag dock ifrån att ni förstod, jag är ju en trekkie, inte någon chewie, eller vad nu Star Wars-nördar kan tänkas kallas.

Hur som helst. Det finns en bok, där cirka 180 av SSWC:s drygt 400 deltagare medverkar, SSWC-boken 2010. Det är ett riktigt praktverk på nästan 600 sidor sammanställd av Mattias Boström, fullmatad med texter om läget i nationen år 2010, åtminstone läget på internet i nationen. Jag och Johanna har skrivit en text tillsammans som beskriver turerna kring Tages födelse och vårt bloggande och twittrande från BB och efterdyningarna av det, kallad #twitterbebis. Så köp boken vetja, 144 kronor inklusive frakt är banne mig till och med billigare än min egen roman, som ju visserligen bara kostar 125 kronor inklusive frakt att beställa via Sockerförlagets sajt, men som då bara är på 241 sidor. Mycket läsning för pengarna, alltså.

@piratforlaget och @jocke

Och vill man läsa mer om vad vi sysslade med under den där helgen på Tjärö i Blekinge skärgård, kan man med fördel läsa Johannas precis publicerade inlägg på Lilla Gumman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.