Köp mina böcker med julrabatt!

Det är lucia, och julen står för dörren. Vad passar då bättre än att fram till jul erbjuda julrabatt på mina böcker om man köper dem här från sajten? Inte mycket, anser jag.

Därför har jag från och med i dag, och fram till klockan 12 nästa tisdag, den 21 december, sänkt priserna på originalutgåvorna av ”Vi har redan sagt hej då” samt ”Dannyboy & kärleken” med 20 procent till 88 kronor inklusive frakt, och slagit till med hela 25 procent på pocketupplagan av ”Dannyboy & kärleken” till 30 kronor inklusive frakt. Nu finns det ingen orsak till tvekan längre, låt en av mina romaner – eller båda – bli en julklapp till någon som står dig kär. Eller till dig själv, egenkärlek är också bra i rimliga mängder.

Att jag inte sträcker erbjudandet längre än till lunchtid den 21 december beror på att jag inte vågar lita på Posten efter den tidpunkten. Vill ju inte att någon ska bli utan sina böcker.

Kom också ihåg att böckerna går att få signerade, det finns en särskild checkruta för det. Vill man att boken ska tillägnas någon går det bra att ange det i övrigt-fältet.

God jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.